LAMBERTSCHAAG - Deze tuin is opgebouwd door Cees en Tiny Tensen. Door het afwisselende karakter is het de moeite waard om een wandeling te maken door de bloementuin, het bosplan langs en de kruidenhoek. De groentetuin kunt u ook vanaf het omliggende dijkje bekijken. Nieuw dit jaar is de veld en wilde bloemenhoek. Er is een route uitgezet zodat u niets hoeft te missen.

Deze tuin is een echte hobby tuin, opgebouwd met hergebruikte en natuurlijke materialen, we hebben geprobeerd met weinig middelen er toch een interessante tuin van te maken. Volgens bezoekers van voorgaande openstelling is dit gelukt, een verrassende tuin werd meerdere malen aangegeven, vandaar de naam.
Het geheel is rond de 4000 m². Ook bij minder weer is het goed te doen om de wandeling te maken doordat de hoge bomen en struiken die het geheel omzomen de nodige luwte geven.

Datum: 05 en 12 juli
Tijd: 11.00/17.00 uur
De tuin is aan het Noordeinde 8 1658 CB Lambertschaag.

De entree is € 2,00 p.p. incl. koffie/thee of iets fris.
We hanteren de geldende Corona regels, bij de entree en op het terras en tijdens de wandeling vragen wij daarvoor ook uw medewerking om afstand te houden.

Het is ook mogelijk om met een groep op een andere datum te komen voor een rondleiding.
De kosten hiervoor zijn € 3,50 p.p. Inc. 2x koffie/thee met cake.
Daarvoor kunt u een afspraak maken.
Per mail cetitensen@quicknet.nl of bellen naar 06-12604454 0229-582382
www.deverrassingstuin.nl