SPANBROEK - Op zondag 7 april is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in ’t Kerkhuys in Spanbroek. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat boswachter Arjan Postma.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat Arjan Postma. Hij heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd. De freelance boswachter, bekend van televisie, weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Deze middag tekent hij zijn mooiste verhalen op. Zo legt hij uit waarom hazen de Hells Angels uit de polder zijn, laat hij zien dat die schattige koolmeesjes eigenlijk verschrikkelijke schuinsmarcheerders zijn en vertelt hij het wonderlijke verhaal over de travestieten onder de kemphanen. Dit en nog meer fabelachtige verhalen en inkijkjes zullen als onderdeel van dit concert de revue passeren en allemaal even enthousiast en origineel vertelt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over De Andersons:
"Wonderschone liedjes.", "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis.".

Reserveren: www.kerkhuys.nl | Kaarten: € 15,- | Aanvang: 14:30 | Meer info: www.deandersons.nl