OBDAM - Op zondag 3 november 2019 vindt, in de Brink te Obdam, de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats! Dit jaar alweer voor de zesde keer!


Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties.

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van vele verschillende hobby’s. Tijdens de wintermarkt is onder andere te bewonderen: klein brocante, haken, wol vilt, 3D-kaarten, fotokaarten, geëtst glas, breiwerk, borduurwerk, sieraden, kaarsen, mozaïek, schilderwerk op hout, kerstballen, kerststalletjes en nog veel meer. Op de markt worden er door een aantal hobbyisten een demonstratie gegeven, zo zal er een houtdraaier aanwezig zijn en een figuurzager.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve kinderactiviteit voor kinderen. Dit jaar wordt het een leuke winter hanger! De Brink verzorgd een gezellige terras, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. Deze markt wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors: Dekamarkt Obdam, Loos Betonvloeren, Braas Brood -en Banketbakkerij en VIC Obdam.

De Creatieve Wintermarkt Obdam vind plaats op zondag 3 november 2019 in dorpshuis de Brink te Obdam (Dorpsstraat 155, 1713HE in Obdam). U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.30 uur en de entree is gratis. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl. Tot dan!