HEERHUGOWAARD - Lionsclub Heerhugowaard Langedijk Obdam e.o. organiseert wederom de lezing met de titel “ Burgemeesters aan het woord” zoals deze reeds eerder in 2018 heeft plaatsgevonden en zal worden gehouden op maandag 11 februari a.s. uur in Hotel Restaurant Babylon aan de Pannekeetweg no. 20 te Heerhugowaard. Geïnteresseerden dus ook niet leden van de Lionsclub zijn van harte welkom.


Het samengaan van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk bevindt zich thans in de pre-fase van “verloving”. Verdere informatie over het reilen en zeilen om tot een daadwerkelijk huwelijk te komen zal zeker tijdens deze sessie worden gegeven. In het kader van de voorgenomen communicatie van de gemeentebesturen met hun ingezetenen is dit een welkom initiatief.

De gemeenten Heerhugowaard en Langedijk zijn reeds de eerste fase gepasseerd de ambtelijke apparaten werken samen en de raden van de beide gemeenten hebben zich uitgesproken en hebben de beslissing genomen om tot verder samengaan te komen.

Een goede zaak zo vinden de leden van Lionsclub Heerhugowaard Langedijk Obdam en omstreken te meer daar zij reeds jaren regionaal opereren.

Lionsclub Heerhugowaard Langedijk Obdam e.o. heeft de heer B. Blase, waarnemend burgemeester van Heerhugowaard en zijn collega van Langedijk, mevrouw L. Kompier bereid gevonden om een en ander te vertellen over het samengaan en meer informatie te verschaffen over de ontwikkelingen en verdere plannen in en rondom de beiden gemeenten.

Voor velen ingezetenen van de beide gemeenten en niet alleen voor de Lions leden en voor de uitgenodigde leden van de andere in Heerhugowaard en Langedijk zetelende service clubs is het interessant en wellicht van belang om te weten in welke richting wordt gedacht.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via burgemeestersaanhetwoord@gmail.com

De lezing wordt gehouden op maandag 11 februari a.s. aanvang 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is een ieder, die zich aangemeld heeft in Hotel Restaurant “Babylon” van harte welkom.