MEDEMBLIK - Na lange afwezigheid is er weer een brocantemarkt in de Bonifaciuskerk en daar maakt de organisatie een groot feest van. In de afgelopen tijd zijn weer vele prachtige artikelen binnen gekomen en dat resulteert in een markt om van te smullen.


Omdat de stichting dit jaar 45 jaar bestaat pakt men nog eens flink uit met een jubileumkorting van 50%. Hierdoor kun je jezelf toch niet meer bedwingen om naar de markt te gaan en daar je slag te slaan. Het aanbod is overweldigend en bestaat uit antiek, brocante, curiosa, retro, artikelen uit grootmoederstijd, maar ook antiquarische en oude boeken. Prachtig glaswerk, serviezen en ander aardewerk, blikken, sierraden, gebruiksartikelen en nog veel meer. Vul bijvoorbeeld uw Wedgwood servies aan!

Om te bekomen van de geweldige aankopen die je hebt gedaan kun je in de foyer genieten van koffie of thee met appeltaart een glaasje wijn of bier en nog veel meer lekkernijen.

De markt wordt gehouden in de Bonifaciuskerk Kerkplein 9 Medemblik op vrijdag 1 april van 13.30-17.00 uur, zaterdag 2 april van 10.00-17.00 uur en zondag 3 april van 13.30-17.00 uur.
De entree bedraagt € 1,00

De enthousiaste vrijwilligers hebben er zin in. Er is weer wat moois van gemaakt en ze staan paraat om u op de markt te ontvangen en te helpen.