MEDEMBLIK - Langere tijd was het onduidelijk wat de coronacrisis zou betekenen voor het nieuwe BON-theaterseizoen, maar nu is er goed nieuws. Het theater kan weer open en op 1 augustus start via www.bontheater.nl de kaartverkoop. Het nieuwe BON-theaterprogramma verschijnt dit jaar niet ‘huis aan huis’, maar is vanaf nu terug te vinden op de website van het theater.

Door de verbouwing van MFA de Muiter in Medemblik - en dus ook de BON-theaterzaal - start het theaterseizoen wel later dan andere jaren. Vanaf 7 november is het publiek welkom in een compleet vernieuwd BON-theater. Vloer, wanden en het podium worden aangepast en als klap op de vuurpijl zal er een heuse tribune verrijzen waardoor je ook achterin de zaal een goed zicht hebt op het podium. Een lang gekoesterde wens komt daarmee in vervulling.

Uiteraard gaat veiligheid in deze onzekere periode voor alles. De voorstellingen in 2020 worden daarom twee keer op één avond gespeeld. Zo kan een klein publiek op gepaste afstand van elkaar van de voorstellingen genieten. Voor de coronamaatregelen en de aangepaste aanvangstijden, raadpleeg de website van het theater. In 2021 beginnen alle voorstellingen, onder voorbehoud, weer om 20.15 uur. Op de website, in de BON-nieuwsbrief en op de Facebookpagina van het theater staat het laatste nieuws.