DE GOORN - Op zaterdag 24 november 2018 wordt tussen 10:00 en 15:00 uur een bijzondere kerstmarkt georganiseerd in de kerk in De Goorn. Afgelopen januari is een inzameling gehouden van mooie oude en nieuwe kerstballen, -bomen, -stalletjes, -verlichting, -decoraties en andere kerstattributen.

Komt allen op zaterdag de 24e kijken. Dan worden deze spullen weer verkocht. Voor kleine prijzen gaat u zeker met wat leuks naar huis. Wellicht valt uw oog op iets leuks: die ene ontbrekende bal in de bijzondere kleur, of wilt u eens goedkoop op een andere kleur overstappen, of zoekt u een stalletje dat meer bij uw inrichting past.

De kerk is open tussen 10:00 en 15:00 uur. In het kerstcafé achter in de kerk kunt u voor een klein bedrag koffie, thee, chocolademelk en glühwein krijgen en gezellig met elkaar van de sfeer genieten. Kerstmuziek draait om alvast in de stemming te komen en her en der is kerstversiering aangebracht.

Naast de verkoop kunt u voor een ongelooflijk laag bedrag tussen de (kerst)sterren De Goorn gaan bekijken vanuit de kerktoren. De trappen in de toren zijn allemaal hersteld of vervangen. Elk uur kan een groep onder begeleiding en met uitleg onderweg de uurwerkzolder, de klokkenzolder en de trans bovenop de toren gaan bekijken. In de kerk kunt u daarnaast een aantal bijzondere verzamelingen bekijken.

De opbrengst van deze onvergetelijke dag wordt gebruikt voor het opknappen van de ontmoetingsruimte achter in de kerk. Kunt u niet aanwezig zijn op deze dag, maar wilt u hier wel aan bijdragen? U mag altijd een kleine of grote kerstgratificatie overmaken naar bankrekeningnummer NL32RBRB 090 053 1258 t.n.v. stichting Vrienden Parochie.