MEDEMBLIK – Het Bakkerijmuseum in Medemblik zet alles op alles om in juni klaar te zijn voor heropening van het museum. De winkel zal in mei op zaterdagen geopend zijn.

Mogelijke heropening museum
Op dit moment wordt er alles aan gedaan om het museum geschikt te maken om op 1 juni de deuren weer voor publiek te kunnen openen. Dit betreft de routing, hygiëne maatregelen, personele bezetting, online ticketing en alles wat erbij komt kijken om het museum veilig toegankelijk te maken. Als voorproefje hierop zal de winkel van het museum speciaal geopend worden op iedere zaterdag in mei. Tussen 10.00 – 15.00 uur bent u van harte welkom en kunt u weer genieten van gevulde eierkoeken, gevulde koeken, bonbons en andersoortig lekkers.

Museum blijft gesloten
Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 31 mei. Dit onderscheid willen we hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook wij als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hopen wij u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie: Aangezien we nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).