NOORD-HOLLAND - De provincie werkt in de avonden en nachten van 30 augustus tot en met 4 september 2021 aan de N247 tussen Berkhout en Oosthuizen.


Namens de provincie vernieuwt de gebiedsaannemer dan het asfalt ter hoogte van de bushaltes Oudendijk, Scharwoude en Beets. Om het werk veilig uit te voeren, is het wegdeel tijdens het werk in de avonden en nachten afgesloten.

Afsluiting in avonden en nachten

Om overlast zoveel mogelijk te beperken, vindt de uitvoering van het asfaltwerk ’s avonds en ’s nachts plaats. De N247 is afgesloten in de nachten van maandag 30 augustus 20.00 uur tot en met zaterdagochtend 4 september 5.00 uur tussen Berkhout en Oosthuizen (inclusief de rotonde). Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N509 en N243. De extra reistijd bedraagt ongeveer tien minuten. De parallelweg is ’s avonds en ’s nachts enkel toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Overdag worden kleinere werkzaamheden uitgevoerd, zoals het aanpassen van de tijdelijke pechhavens. De weg is dan open.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via www.gebiedscontractmiddennoord.nl en de regionale Facebookpagina @WestfrieslandNH.