OOSTERLEEK - In navolging van vorig jaar wordt er ook dit jaar door de EvenementencommissieOosterleek een autopuzzeltocht georganiseerd. Een tocht van ongeveer 125 kilometer langs unieke plekjes in Noord-Holland. Tijdens de tocht worden er gezellige plekjes aangedaan en kunt u een mooie wandeling maken. Zo gaat u al puzzelend door dorpjes en mooie gebieden in Noord-Holland. U kunt van deze tocht een gezellig dagje UIT maken. Ideaal voor een vrienden of familie-uitje. Vanaf zondag 5 mei is er de gelegenheid om deze tocht te gaan verrijden.Daarna op de zondagen 12, 19 en 26 mei. Vanaf juni alle weekeinden t/m eind oktober. Er kan alleen op reservering worden gereden.

Lijkt het u leuk om hier een keer aan mee te doen ? Reserveer dan vooraf bij Herbergh ‘t IJsselmeer. Tel: 0229-503150. U kunt starten op zondag vanaf 11.00 uur ’s morgens.De kosten voor deelname aan deze puzzeltocht zijn € 6,75 p.p. Hiervoor krijgt u bij het startpunt Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek een kop koffie of thee met ambachtelijk appelgebak en slagroom en de reis- en vragenformulieren van deze tocht. Als U de formulieren ingevuld inlevert bij de Herbergh dingt U mee naar de prijs die eind oktober bekend wordt gemaakt. De winnaar krijgt de prijs toegestuurd.

Oosterleek kunt U vinden in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn–Enkhuizen.Het dorpje is te bereiken via de N 506 afslag Wijdenes-Oosterleek.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.herbergh-ijsselmeer.nl
Hartelijke groeten, Evenementencommissie Oosterleek.