OPMEER - Gerard Mooij begon 33 jaar geleden met zijn vrouw Margret en één monteur op Industrieterrein de Veken nr 2 te Opmeer. Het pand met showroom, kantoor, magazijn, werkplaats en bovenwoning hebben ze in die tijd zelf ontworpen en laten bouwen door Hoebe uit Asten.


Ze begonnen met het dealerschap van Peugeot. De eerste jaren pakten ze alles aan om klanten aan zich te verbinden door goed werk te leveren en ruime openingstijden te handhaven. Gaandeweg groeide het personeelsbestand en de klantenkring.

Vanwege de pensioengerechtigde leeftijd van Gerard zijn ze op zoek gegaan naar een partij die de personeelsleden, Hans, Moreno, Tom en Joris wilde overnemen. Deze partij hebben zij gevonden en zijn blij te kunnen mededelen dat Koopman Autoservice, gevestigd op de Veken 202, het bedrijf per 1 februari 2022 overneemt.

Hans Meijners gaat de werkplaats bij Koopman Autoservice leiden en zal er samen met de monteurs voor zorgen dat de service- en klantenbehandeling hetzelfde blijft.

Het telefoonnummer blijft hetzelfde en de werkplaats verhuist naar de Veken 202 te Opmeer.

Helaas geen afscheidsreceptie vanwege de Covid maatregelen maar Gerard en Margret gaan de komende jaren genieten van hun vrije tijd en hun kleinkind.