Hoe blijf je in deze tijd goed omgaan met je gevoel? Angst verlamt je, omdat je niet weet wat er nog komen gaat. Je weet, het heeft geen zin om je zorgen te maken over de toekomst, niemand weet hoelang het gaat duren en wat er ons nog te wachten staat. Al deze onzekerheden zorgen ervoor dat je angstgevoelens maar blijven bestaan en soms groeien. En daar komt dan nog bij dat je hoofd vol zit met vragen waar je nu nog geen of weinig antwoorden op hebt.

Natuurlijk weet je niet hoe het nu precies allemaal verder gaat, maar doemdenken heeft geen zin. Het zou zo fijn zijn om even geen last van die onzekere gevoelens te hebben, maar hoe doe je dat?

Ik help al jaren mensen te leren omgaan met negatieve gevoelens. Door hier anders mee om te gaan ervaar je veel minder spanning of angst en voel je je het grootste gedeelte van de tijd gewoon goed. Het heeft ook geen zin om tijd te verpesten met je zorgen te maken over toekomstscenario’s, waarvan je nu nog geen idee hebt of ze ooit werkelijkheid zouden kunnen worden. En zo ja, hoe ga je daar dan goed mee om, zodat je er veel minder last van hebt.

Angst verlamd je, wat je wilt is rust! Daarbij kan ik je helpen, door ervoor te zorgen dat je goed omgaat met negativiteit, zodat je je goed voelt ook al zijn de omstandigheden negatief. Het heeft geen zin om te doen alsof alles koek en ei is. Want zodra de werkelijkheid dan anders blijkt te zijn, heb je nooit geleerd om daar goed mee om te gaan. Dus stop met piekeren, want dat lost niets op en zie dat je ontspannen en vol zelfvertrouwen in je toekomst de problemen oplost, want dat geeft rust.

Goed leren omgaan met negativiteit is veel belangrijker voor je dan doen alsof alles alleen maar positief is, dus wil je snel een beter gevoel of vrij van angst? Bel gerust voor meer informatie of kijk nu op de website www.unchainyourbrain.nl

Ondanks de omstandigheden heb ik nog enige plekjes vrij, dus wil je snel hulp bel: 06-28886657