ZWAAG – In het winkelcentrum van Bangert en Oosterpolder in Zwaag wordt het pand van DEEN momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe winkel aan de Hollandse Cirkel 36 gaat donderdag 30 september om 16:00 uur open. Supermarktmanager Edzard Valk en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere diverse mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Edzard Valk. De Albert Heijn krijgt het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een flink aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “In onze nieuwe winkel vind je behalve nieuwe ook veel bekende producten, zoals de bakkersbroden van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling. Kom langs, we zien je graag vanaf donderdag 30 september om 16:00 uur.”

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Ganker 40 in Nibbixwoud en de XL aan de Van Dedemstraat 19 in Hoorn. Op woensdag 29 september gaat er nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in Hoorn-Kersenboogerd (Stan Kentonhof 88).