HOORN - Voortaan kunnen klanten ook in de binnenstad van Hoorn weer terecht bij Albert Heijn. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan de Grote Noord 57 - 59 en dat is vlak bij de vorige Albert Heijn die er bijna 50 jaar geleden zat. Donderdag was de opening. Supermarktmanager Bas Baaij: “Veel klanten wilden deze gebeurtenis met ons meemaken. Ze zijn onder de indruk. We krijgen enthousiaste reacties.”


De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Heel veel vers

Albert Heijn Grote Noord heeft het nieuwste winkelconcept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Je vindt er een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals broccoli uit Andijk en peren uit Hem. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Bas Baaij: “We weten dat klanten met ervaring met zelfscan het prettig vinden om zo boodschappen te kunnen doen. Ze vinden het eenvoudig en handig. Voor onze klanten is zelfscan echter nieuw. Daarom staan medewerkers uiteraard klaar om ze hierbij te helpen.”

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Grote Noord biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Grote Noord 57 - 59 in Hoorn is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 9:00 tot 17:00 uur.