WOGNUM - Op woensdag 2 oktober jl. stond Reisswolf in het teken van de Nationale Snipperdag. De hoge opkomst heeft geresulteerd in 112 ton aan vertrouwelijke documenten, die men gratis kon laten vernietigen bij een van de Reisswolf vestigingen in Nederland. Zowel particulieren als gemeenten én bedrijven hebben hieraan bijgedragen, waarmee ze direct het goede doel van dit jaar hebben gesteund; Stichting Jarige Job.


Wat anders een betaalde service is, wordt door Reisswolf een dag per jaar gratis aangeboden voor iedereen die vertrouwelijke documenten wil laten vernietigen. In totaal is er 112.000 kilo aan papier ingeleverd, dat volgens strenge veiligheidseisen wordt vernietigd en vervolgens de weg terugvindt in de circulaire economie. Sommigen kwamen met aanhangwagens vol en anderen met een bescheiden tasje, iedereen was welkom. Met de invoering van aangescherpte wet- en regelgeving, rondom de opslag en verwerking van vertrouwelijke documenten, is men bewuster geworden om vertrouwelijk materiaal veilig op te slaan of te laten vernietigen. Dit was ook te merken aan de hoge opkomst.

Goede doel Het doel is om zoveel mogelijk papier in te zamelen voor het goede doel. In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!

Na deze succesvolle twaalfde editie kan Reisswolf bekend maken dat er 112 verjaardagsboxen geschonken worden. Ronald Molenaar overhandigde namens Reisswolf de officiële cheque met
112 verjaardagsboxen donderdag aan mevrouw Amber Merkus (ambassadeur Stichting Jarige Job).

Reisswolf is blij met het bereikte resultaat van deze twaalfde editie en wil iedereen bedanken die dit jaar heeft bijgedragen aan het succes!