Bewolkt16.9 ℃

Nedstar B.V. in Amsterdam

Nedstar B.V.


Nedstar is een wereldwijde partner gespecialiseerd in de import, export en distributie van alcohol in bulk (voor voeding en dranken) en ethanol (voor de industrie). Nedstar is gevestigd in Amsterdam en is de wereldwijde standaard voor kwaliteit, service en ethisch gedrag in de alcoholindustrie. Nedstar is in 2018 opgericht door Arthur Doorenbos en Steven van Wassenaer en biedt een unieke benadering van ethanoldistributie, waarbij Nedstar fungeert als schakel tussen 's werelds grootste ethanolproducenten en kleinere grondstofverwerkers in verschillende sectoren, waaronder dranken, voedingsmiddelen, cosmetica, wasmiddelen, farmaceutica en elektronica. Onze klantrelaties zijn gebaseerd op vertrouwen, duurzaamheid en eerlijk zakendoen - voor mens en milieu.

Nedstars internationale, meertalige team is toegewijd aan het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten. Wij begrijpen dat hun behoeften en omstandigheden niet altijd eenvoudig zijn en daarom zien wij onze rol als veel meer dan alleen een leverancier van ethanol of alcohol. Nedstar werkt met partners en klanten in meer dan 50 landen, en dit aantal groeit gestaag. Het wereldwijde netwerk van vertrouwde leveranciers en transporteurs stelt ons in staat ons product uit elke regio te betrekken en het naar elke haven of fabriekspoort wereldwijd te transporteren.

Bij Nedstar zetten we ons in voor een verantwoorde inkoop met aandacht voor de planeet en haar bewoners. We streven ernaar samen te werken met partners die onze waarden en overtuigingen delen om een eerlijkere, duurzamere wereld te creëren. Ons ethanol wordt grotendeels geproduceerd uit reststoffen van de suikerindustrie. We selecteren onze leveranciers zorgvuldig op basis van strenge duurzaamheidscriteria. Bovendien compenseert Nedstar dankzij het 'Tree Nation'-initiatief aanzienlijk meer CO2 dan haar impact. Daarmee zijn we de enige ethanoleverancier die op deze manier te werk gaat.

In de afgelopen vijf jaar is Nedstar volwassen geworden van een gretige start-up naar een ambitieuze scaleup; we zijn gemotiveerd om ons netwerk uit te breiden naar meer landen, uit te breiden in de toeleveringsketen van ethanoldistributie en klanten te bedienen in meer industrieën.

Foto's van Nedstar B.V.

Nedstar B.V. image 1
Nedstar B.V. image 2
Nedstar B.V. image 3
Nedstar B.V. image 4
Nedstar B.V. image 5
Nedstar B.V. image 6

Zoek een bedrijf in West Friesland:

Adres
Herengracht 442
1017 BZ  Amsterdam
Telefoon
020 210 1656
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Henk
25-09-2023

Review:
Mijn favoriete leverancier

Geef je beoordeling over Nedstar B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map