Wie van knutselen, handwerken en gezelligheid houd is bij Madeliefjes Haakwinkel aan het juiste adres.

Ghislaine van Madeliefjes Haakwinkel geeft haaklessen voor beginners en gevorderden. Maakt leuke woondecoraties en cadeautjes zoals baby artikelen ,

Tevens geeft zij verschillende workshops op creatief gebied. Ook voor leuke creatieve activiteiten, kinderfeestjes kunt u bij ons terecht.

Er wordt op dit moment hard gewerkt om nieuwe workshops uit te werken. Een gevarieerd aanbod voor zowel volwassenen als kinderen. Vanaf januari worden er verschillende kinderfeestjes aangeboden die, zowel op ons adres, dan wel op locatie worden gegeven. Het wordt dan mogelijk om naast de creatieve activiteit extra pakketten af te sluiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere traktaties en drinken voor de kinderen.

Iemand die komt schminken of iets dergelijks.

Op onze website verschijnt hier binnenkort meer informatie over.

Kunt u al handwerken, maar vindt u het gezelliger om dit met een groepje mensen samen te doen? Dan kunt u, tegen een kleine vergoeding zich aansluiten bij de " haak maar in middagen.

Deze wordt in principe iedere dinsdag- en donderdagmiddag gehouden van 13:00 uur tot ca. 15:00 uur.

De vergoeding per middag is € 7,50 per keer of een strippenkaart voor 5 lessen voor € 25,-

Bij de prijs zit, indien op de thuislocatie, koffie of thee inbegrepen.Mocht de groep groter dan 4 personen worden, wijken wij uit naar een externe locatie.

Consumpties zijn dan voor uw eigen rekening.

Uiteraard zullen wij u dan tijdig op de hoogte stellen. Voor deelname aan de "haak maar in" of andere vragen kunt u contact opnemen met 06-83058328.

Voor overige informatie verwijs ik u naar de website: www.madeliefjeshaakwinkel.nl