DE GOORN - Het college van de gemeente Koggenland heeft de maand september uitgeroepen tot ‘Sportmaand’. Aan het begin van het nieuwe sportseizoen doet Koggenland mee aan de Nationale Sportweek van NOC*NSF. Het college wil hiermee sporten en bewegen stimuleren en nodigt inwoners en verenigingen van harte uit om deel te nemen! Wethouder van de Pol opent de sportmaand op zaterdag 1 september om 16:00 uur op de jeu de boulesbaan bij de Koggenhal in de Goorn.

Nationale Sportweek 15 t/m 29 september
De Nationale Sportweek van NOC*NSF laat zien hoe leuk, maar ook gezond, sporten en bewegen is. In september kan iedereen gratis kennis maken met (nieuwe) sporten. We hopen dat u zo ervaart hoe groot het aanbod aan sportverenigingen en mogelijkheden in onze gemeente is. En misschien ontdekt u een nieuwe sport of activiteit die bij u past.

Beweeg en sport samen
Wethouder Caroline van de Pol: “Gemeente Koggenland heeft een groot aantal sportverenigingen en ondernemers die de inwoners op het gebied van sport en beweging veel kunnen bieden. Veel clubs hebben voor alle leeftijden een uitgebreid aanbod. Buiten sporten of bewegen kan ook uitstekend. Ieder op zijn of haar eigen tempo en niveau. Ik hoop dat veel inwoners de Nationale Sportweek aanpakken om een sport te proberen en te ontdekken hoe leuk bewegen is. Samen met het gezin, buren, vrienden en kennissen.”

Programma activiteiten
Samen met lokale sportverenigingen, clubs en sportaanbieders is een afwisselend programma samengesteld. Van kleutergym, tot steenwerpen of een clinic van kickbokster Marleen Okx: voor jong en oud is er een activiteit te kiezen. Vrijblijvend én gratis. Bent u benieuwd welke activiteiten er worden aangeboden? Kijk dan op www.koggenland.nl/sportmaand.

Activiteit aanmelden?
Staat uw vereniging nog niet in het overzicht met activiteiten, maar wilt u wel graag een activiteit bekend maken? Laat het ons weten via communicatie@koggenland.nl, wij vermelden uw activiteit dan op de website.