URSEM - Groene Paprikastraat, Rozenbottellaan of toch liever Sprokkelhoutwende? Als inwoners van Ursem betere straatnamen weten voor de nieuwe woonwijk De Tuinen in Ursem, dan horen we dat graag.

Ursemmers kunnen tot en met 15 februari hun ideeën doorgeven.

Geef uw straatnaam-idee aan ons door

De bedachte straatnaam moet passen in de naamgeving van de wijk: De Tuinen. Inwoners van Ursem mogen zoveel ideeën doorgeven als zij willen. Alle ideeën en inzendingen worden bekeken. De gemeente selecteert twintig straatnamen en kijkt daarbij naar samenhang.

De Tuinen

De naam ‘De Tuinen’ verwijst naar het karakter van het vroegere land en de opzet van de nieuwbouwwijk: een ruim plan met veel groen. Deze kwaliteiten proberen we in Koggenland zo veel mogelijk terug te laten komen.

In mei 2017 konden belangstellenden tijdens een wooninventarisatieavond aangeven naar welke woningtypen zij behoefte hebben. Het bestemmingsplan voor de eerste fase van de nieuwe woonwijk is vastgesteld. Voordat de woningen in verkoop worden gebracht willen wij straatnamen toewijzen aan de wegen en paden in de wijk. Daarbij roepen wij graag de hulp in van de Ursemmers. Zij kunnen tot en met 15 februari via www.koggenland.nl/detuinen hun straatnaam-ideeën aan ons doorgeven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de straatnamen en de wijk? Neemt u dan contact op met Martin Stroet via telefoonnummer (0229) 54 84 61 of mail naar m.stroet@koggenland.nl.