HOORN - Op donderdag 18 mei geeft gepensioneerd arts Harry Meussen uitleg over hoe ontwikkelingen in de gezondheidszorg u kunnen helpen. Technologie wordt steeds meer gebruikt in de gezondheidszorg en wordt ook wel e-health genoemd. Neem bijvoorbeeld een verpleegkundige die digitaal advies geeft via de tablet of een app waarmee uw cardioloog uw gezondheid volgt. Wat kunt u met e-health? Wat zijn de voor- en nadelen en voor wie is het geschikt?

U hoort alles over ontwikkelingen in de gezondheidszorg tijdens de lezing van 13.30 tot 14.30 uur in het Belevingscentrum. De lezing is een samenwerking met de HCC Seniorenacademie en bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen van de gezondheidszorg. Aanmelden kan via nini.vietor@thuissignaal.nl of 06-51514511. U vindt het Belevingscentrum Lekker Blijven Wonen aan het Kleine Noord 57 in Hoorn.

Gewijzigde openingstijden

Het Belevingscentrum is van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op donderdag 27 mei, Hemelvaartsdag, is het Belevingscentrum gesloten.