WOGNUM - Er is op dit moment een probleem aan de openbare verlichting in Parelgras en omliggende straten in Wognum.

Wat is er aan de hand?

De ondergrondse kabel van de openbare verlichting heeft schade op diverse plekken. De aannemer die voor de gemeente het onderhoud aan de openbare verlichting verzorgt, is op dit moment bezig om de storingen in het lichtnet te achterhalen en op te lossen. Voor dit onderzoek is het nodig dat de verlichting in een aantal lantarenpalen aan gezet wordt, zodat zichtbaar is of de verlichting wel of niet werkt.

Waarom duurt het zo lang?

Door metingen te doen, proberen we de oorzaak van de storingen in het lichtnet te vinden. Als we bij deze meting een schade lokaliseren, wordt deze schade direct gemaakt. Omdat het hier om schade op meerdere plekken gaat, neemt het voorbereidend werk door de aannemer nogal wat tijd in beslag.

Wanneer wordt het opgelost?

De aannemer is momenteel bezig met de voorbereidingen voor de meting. Deze meting wordt op woensdag 31 januari uitgevoerd. Direct daarna zal er gestart worden met het herstellen van de kabel.

Meer informatie

We zijn bereikbaar op nummer (0229) 85 60 00 (maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur).