URSEM - Heeft u interesse in de aankoop van een kavel in plan De Tuinen in Ursem? Kom dan woensdag 20 juni naar de inloopavond van 18:30 tot 20:00 uur in de ‘Batter’ in Ursem.

Tijdens deze avond gaan drie vrije kavels in de verkoop. De drie prachtig diepe kavels liggen aan De Leet en variëren in grootte tussen de 770 en 855 m2.

Lente akkoord Tweede Kamer
In het Lente akkoord van de Tweede Kamer is besloten dat nieuwbouwplannen die ingediend worden na 1 juli 2018 niet meer op het aardgasnet mogen worden aangesloten. Vooruitlopend hierop heeft ontwikkelaar Timpaan samen met de gemeente Koggenland eerder dit jaar besloten om de projectmatige woningen in De Tuinen van Ursem niet meer op het gasnet aan te sluiten. Hiermee dragen de woningen bij aan een schoner milieu en zijn klaar voor de toekomst.

Projectmatige woningen
De aanpassingen die nodig zijn om de woningen niet meer op het aardgasnetwerk aan te laten sluiten, hebben tot een kleine vertraging geleid waardoor de start verkoop wordt uitgesteld tot na de zomervakantie. In september zullen zeven eengezinswoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen in verkoop gaan. De acht Timpaan Smartwoningen die ook in dit plan komen, gaan later dit jaar in verkoop.De verkoop van de projectmatige woningen wordt uitgesteld tot september dit jaar.

Informatie
Wilt u op de hoogte worden gehouden over plan De Tuinen? Meld u als geïnteresseerde aan via www.detuinenvanursem.nl.