MEDEMBLIK - Wil je meer weten over alcohol en drugsgebruik onder jongeren? Je kunt nu met ondersteuning van een professional een bijeenkomst rond dit thema organiseren!


Het is niet de vraag of je kind in aanraking komt met alcohol of drugs, maar wanneer je kind ermee in aanraking komt. Wat gaat jouw kind doen? Gaat hij/zij experimenteren of is dat al gebeurd? Wat weet je als ouder over drugs? Wat is er gevaarlijk aan? Wat gebeurt er met je na drugsgebruik? Kunnen we er met onze kinderen over praten? Of doen we dat niet, omdat we er eigenlijk niets of niet zoveel over weten? Deze vragen komen aan de orde tijdens een voorlichtingsbijeenkomst.

Samen met een projectmedewerker van Link kun je als ouder een voorlichtingsbijeenkomst organiseren. Een medewerker van St. L!NK geeft dan voorlichting over Alcohol & Drugsgebruik onder jongeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Interesse? Neem dan contact op met ronald@linkprojecten.nl of bel met 06-33203157. Doe mee en neem contact op, ook als je eerst nog een paar vragen wilt stellen.

Wijkteam
Misschien wil je geen bijeenkomst organiseren, maar heb je wel vragen over alcohol- of drugsgebruik onder jongeren. Neem dan contact op met het wijkteam. Dat kan telefonisch via (0229) 85 60 00 (keuze 1).