HOOGWOUD - Ze hebben al even een zonnige voorsprong genomen maar op zondag 28 april is 't Woudmeer echt weer open. De hele dag is er van alles te doen. De entree is deze dag gratis.

Spetterend openingsfeest
Op 28 april organiseren we een spetterend openingsfeest voor jou. Van 11.00 -16.00 uur is er van alles te doen: luchtkussen, snoephappen, eendjes vangen, demonstraties van de Jeugdbrandweer Opmeer, clinic persluchtduiken, gratis koffie, thee en limonade.

- Jeugdbrandweer Opmeer: voor stoere jongens en meidenOp zondag 28 april is de Jeugdbrandweer Opmeer aanwezig. Wat er die dag precies gaat gebeuren, is nog een verrassing. Op de facebookpagina van ’t Woudmeer laten we binnenkort weten wat we gaan doen. Durf jij het aan?
- Persluchtduiken: ontdek de onderwaterwereldDe clinic Persluchtduiken is het perfecte moment om kennis te maken met de duiksport. Tijdens deze clinic leer je de basisbeginselen van deze watersport. We weten zeker dat je enthousiast zult zijn. Je wordt begeleid door professionele instructeurs. Je begint met de grondbeginselen zoals snorkelen. Pas wanneer je dit goed beheerst, snoer je de duikflessen op de rug om verder onder water het gevoel van duiken te ervaren.

Zwembad ’t Woudmeer bestaat 55 jaar
We vieren dit jaar een feestje

- In mei krijgt iedere 55e bezoeker gratis entree.
- En ben jij 55 jaar en ouder? Dan mag je iedere zondag gratis komen zwemmen.

25-badenboekje met lekker veel voordeel
Op zaterdag 27 april (Koningsdag) en zondag 28 april zijn de 25-badenboekjes extra voordelig. U betaalt slechts 45,00 euro. Na de openingsdag betaalt u weer de normale prijs van 51,30 euro.