GEMEENTE KOGGELAND- De Nieuwjaarsontmoeting op dinsdagavond 3 januari 2017 is voor alle inwoners, bedrijven, verenigingen en stichtingen. Iedereen die Koggenland een warm hart toedraagt. Op deze avond staat het thema ’10 jaar Koggenland, klaar voor de toekomst’ centraal.

Burgemeester Posthumus, wethouder Bijman, wethouder Knijn, wethouder van de Pol en de directie van de gemeente Koggenland heten u persoonlijk van harte welkom vanaf 20:00 uur en heffen graag het glas met u op 2017.

Onderscheidingen

Om 20:30 uur start het programma ‘Koggenlandse vrijwilligers en Sporter/Sportploeg’. Tijdens deze ontmoeting maken we bekend wie worden onderscheiden in de categorieën ‘Vrijwilliger van het jaar 2017’ en de ‘Aanmoedigingsprijs voor Jongeren’ en nieuw dit jaar de onderscheiding van de ‘Koggenlandse Sporter/Sportclub van het jaar 2017’.

Vrijwilliger van het jaar

Alle genomineerden voor de gemeentelijke onderscheiding ‘Vrijwilliger van het jaar’ en de ‘Aanmoedigingsprijs voor jongeren’ zijn uitgenodigd. Op deze avond maken burgemeester Posthumus en wethouder Bijman de vrijwilligers bekend. Wie van de genomineerden gaat de titel het komende jaar dragen?

Sporter/ Sportploeg van het jaar

Sport is voor vele inwoners een onmisbaar element in onze samenleving. Op deze avond reikt wethouder Caroline van de Pol de ‘Sportprijs van het jaar’ uit aan een Koggenlandse sporter of sportploeg.