HOOGKARSPEL - Donderdag 7 maart bracht wethouder Dirk te Grotenhuis een bezoek aan de seniorenfitness in de Paraplu aan de Sluisweg in Hoogkarspel. Hij kon met eigen ogen het nieuwe onderkomen bewonderen en was blij verrast. De ouderen die deze ochtend hadden gesport vielen met hun neus in de boter. De wethouder had een gezonde traktatie meegebracht.

Mooie samenwerking

Op de foto staan naast wethouder Dirk te Grotenhuis, Rosa Schouten en Rianne Appel. Rosa is namens Team Sportservice coördinator van de seniorenfitness en één van de lesgevers. Ze krijgt positieve reacties op de verhuizing. “Ik ben erg blij met de fitnesslocatie, heerlijk licht en ruim, goede binnenkomst, geweldig,” liet één van de deelnemers achteraf weten.

Rianne Appel is coördinator van de Paraplu en zij geeft de gelegenheid om gebruik te maken van de ruimte. Rosa: “Over een aantal weken gaan we om tafel wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen, hoe we bijvoorbeeld oud en jong met elkaar kunnen verbinden in de Paraplu.”

Wilt u ook meedoen?
Er zijn nog plekken over voor ouderen die willen bewegen. U kunt daarvoor contact opnemen met Rosa Schouten van Team Sportservice Noord-Holland: 0229-287700 of mailen naar rschouten@teamsportservice.nl.

Mocht u vragen hebben over de verplaatsing van fitness voor senioren neem dan contact op met de gemeente via 0228 352 352 of gemeente@drechterland.nl.