HOOGKARSPEL - Sporthal De Sluis in Hoogkarspel heeft per 1 juli nieuwe beheerders. De zussen Jeanaen Linda Hoogland nemen de sporthal samen met hun mannen René Wijsman en Marco Peerdeman over, waarbij Linda en René het gezicht van de zaak worden. Wethouder Dirk te Grotenhuis bracht het viertal een bezoek om ze succes te wensen.

‘Levend en bruisend’

De zussen en hun mannen zijn enthousiast en hebben genoeg ideeën om het sportcafé “leven en bruisend te maken.” Het café is zeven dagen per week geopend en er is de wens dat er meer activiteiten naar De Sluis komen, zoals biljarten, kaarten en darten.

Begrip voor jong en oud
Linda: “Hoogkarspel heeft geen verenigingsgebouw meer. Wij hopen dat wij clubs en verenigingen kunnen aantrekken om zich bij ons te vestigen. Die clubs kunnen zowel ’s middags als ’s avonds bij ons terecht. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de trainingen en competities in de zaal altijd georganiseerd worden. Uiteindelijk hopen wij te bereiken dat het sportcafé een begrip wordt voor jong en oud om te komen sporten en aansluitend gezellig te borrelen.”

Interesse? Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: sporthaldesluis@gmail.com