HOOGKARSPEL - Op dinsdagavond 23 januari van 19.30 tot 21.00 uur organiseren de gemeente Drechterland en Zeeman Vastgoed gezamenlijk een Wooninventarisatie-avond in het gemeentehuis. Onderwerp is het toekomstige nieuwbouwplan Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel. U bent van harte welkom!

Inventarisatie woonwensen

Met deze bijeenkomst willen we informatie ophalen om het plan verder uit te werken. Ook zijn wij nieuwsgierig naar uw ‘smaak’. Ofwel, in wat voor soort wijk en in welke architectuurstijl ziet u zichzelf graag wonen? Vragen die aan bod komen zijn:

  • in welk woningtype woont u het liefst?
  • met welke materialen ziet u uw woning graag gebouwd worden?
  • hoe groot moeten de kavels zijn?
  • welke prijs bent u bereid te betalen voor een kavel?
  • heeft u goede ideeën voor de inrichting van de straten en groenvoorzieningen?
  • wat zijn uw persoonlijke woonwensen? (zoals de indeling van de woning)

Kortom, allemaal vragen die wij als initiatiefnemers graag beantwoord willen hebben, voordat wij verder gaan met het uitwerken van de wijk.

Meedenken aan de invulling van de wijk

Tijdens de avond kunt u een enquête invullen. Het resultaat wordt gebruikt om de definitieve opzet van de wijk en de daarin te projecteren woningtypes verder uit te werken. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse referentiebeelden van architectuurstijlen en een grove opzet van de wijk getoond worden. Tevens zullen wij diverse voorbeelden laten zien van materialen en hoe een wijk qua openbaar gebied ingericht kan worden.