ENKHUIZEN - Mantelzorgers zijn onmisbaar. Daarom wil de gemeente Enkhuizen ook dit jaar weer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het langdurig en intensief zorgen voor een naaste moet namelijk beloond worden.


Een moment voor jezelf

Veel inwoners zorgen regelmatig voor een familielid, kennis of buurman. Deze mensen wil de gemeente bedanken door ze uit te nodigen voor onze mantelzorgmiddag. Deze middag is op donderdag 15 november van 12.00 tot 14.30 uur in het Stationscafé in Enkhuizen. Er is dan tijd om te ontspannen, maar ook tijd om met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een heerlijke lunch.

Geregistreerd?
De gemeente nodigt alle geregistreerde mantelzorgers uit. Wel mantelzorger, maar nog niet geregistreerd? Registreer dan snel en gemakkelijk via www.enkhuizen.nl/mantelzorg.

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plekje is het nodig om je als mantelzorger aan te melden via het aanmeldformulier op bovengenoemde webpagina. Voor alle aanmeldingen tot en met 8 november reserveren we een plaats. Tijdens de middag ontvangen de mantelzorgers een VVV-bon. Diegene die zich online afmelden, krijgen hun VVV bon automatisch voor 1 december thuisgestuurd.

Zorg overnemen
Om te zorgen dat er zoveel mogelijk mantelzorgers kunnen komen, wordt de zorg tijdens deze middag overgenomen door professionals. Dit kan ook aangegeven worden op het aanmeldingsformulier op deze webpagina.