BOVENKARSPEL - Op Koningsdag 27 april is er weer van alles georganiseerd door de Oranje Comité’s in Stede Broec. Naast de jaarlijkse kinderfietsoptocht is er de vrijmarkt en het uitgebreide middag- avondprogramma.

Activiteiten
Het Oranje Comités in Stede Broec gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat er een fantastisch mooie Koningsdag gevierd kan gaan worden.

Programma Grootebroek Bovenkarspel: Griezelen!
Voor het volledige programma en de laatste informatie kunt u kijken op www.facebook.com/oranjecomite.grootebroek.

Programma Lutjebroek
Ook in Lutjebroek zijn door het Oranje comité tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd! Kijk op www.facebook.com/oranjecomite-Lutjebroek voor het programma en het laatste nieuws!

Vrijmarkt op het plein rond het Streekhof
De opzet en locatie zijn zoals de voorgaande jaren. De vrijmarkt duurt van 06:00 uur tot 12:00 uur. Vanaf 13:00 uur kunt u Koningsdag verder vieren op het rondje Raadhuislaan, Burgemeester Schrijnderlaan en Zesstedenweg in Grootebroek met allerlei verschillende (gratis) activiteiten voor jong en oud!

Belangrijke info over de Vrijmarkt
- U kunt op Koningsdag vanaf 6:00 uur uw plaats innemen op de Vrijmarkt.
- Het vooraf ‘reserveren’ van een plek door kleden, stoelen, linten etc. is niet toegestaan. Het plein blijft autovrij, parkeer dus niet uw auto bij uw verkoopplek.
- Tentjes, party-daken of vergelijkbare bouwwerken zijn niet toegestaan.
- Na afloop graag uw spullen deponeren in de daarvoor bestemde containers.
- De Stationslaan en het parkeerterrein van De Middend (bij het Streekhof) zijn niet bereikbaar per auto van 06.00 uur tot 14.00 uur.
- Op het terrein is een toiletwagen aanwezig en er zullen verschillende kraampjes met etenswaren zijn.
- Op het groene gedeelte van de plattegrond is aangegeven waar de kraampjes mogen staan.