DRECHTERLAND - Tot en met 17 januari kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de vrije kavels in fase 1 van Reigersborg Zuid V. De verkoopbrochure kunt u vanaf die dag ophalen in het gemeentehuis in Hoogkarspel of downloaden vanaf www.drechterland.nl/reigersborgzuid. Hierin vindt u alle verkoopinformatie zoals de kavelprijzen en de inschrijvings- en lotingsprocedure.

Ruime kavels aan doorgaand vaarwater

In de eerste fase kunt u zich inschrijven op 23 ruime kavels voor vrijstaande woningen, verspreid in het zuidelijk deel van Reigersborg Zuid V. De oppervlakten van deze kavels variëren van 550 tot 1500 m2. Bijna alle kavels liggen aan doorgaand vaarwater. De prijs hangt af van ligging en oppervlakte en begint bij € 187.380,- exclusief btw en bijkomende kosten. De kavels in fase 2 worden waarschijnlijk in 2021 uitgegeven; deze liggen meer aan de noordzijde van het plangebied.

Persoonlijk gesprek op aanvraag
In tegenstelling tot eerder bericht komt er geen informatieavond. Bij de verkoop van vrije kavels zijn vragen vaak specifiek en zijn geïnteresseerden beter geholpen met een persoonlijk gesprek over hun woonwensen. Heeft u hiervoor belangstelling of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Marja Raven, telefonisch via 0228-534100 of per mail via marja.raven@sed-wf.nl

Afbeelding
Wethouder Roos-Bakker poseert voor het bouwbord, ontworpen door Richard Koorn van RK-Design Studio