MIDWOUD -
*Introductietrainingen ‘Verbeter je borstcrawl’

Na de geslaagde clinic van de Open Water Swimming Club is Marcel van der Togt bereid om een 4daagse training te komen geven (voor een zeer gunstig tarief)

Data:
- 7 juni
- 14 juni
- 21 juni; en
- 5 juli

Telkens op donderdag-avond van 20.00 uur tot 20.50 uur.
Kosten voor abonnementhouders € 25,00 (voor de 4 trainingen)
Overige deelnemers betalen: € 34,00
Deelnemers kunnen zich aanmelden bij ondergetekende, dus bel, mail, app of sms

P.S. Alle cursisten zullen aansluitend worden uitgenodigd voor de trainingen in het IJsselmeer bij Medemblik!

*Kampeernacht
Na een onwijs gezellige Pubernacht is het nu de beurt aan de kids van het basisonderwijs! Vrijdag 15 op zaterdag 16 juni staat het Zwembad op z'n kop van de pret voor alle kids van groep 3 t/m 8. Heb jij je al opgegeven? Alles wat je nodig hebt zijn je buddy (of buddies), een tentje en natuurlijk je zwemdiploma;) Tot en met 10 juni a.s. kun je de vroege vogel korting nog meepakken!! Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij het Zwembad of te downloaden via de website: http://www.hetzwembad.nl/activiteiten/

* Zwem4daagse
In week 26 (maandag 25 t/m vrijdag 29 juni a.s.) kan er weer traditioneel banen worden getrokken worden voor de felbegeerde medaille!! Noteer deze data alvast….

*Kassakioskvrijwilliger worden?
Lijkt het je leuk om een aantal dagdelen per seizoen als vrijwilliger aan de kassa te staan van ons bad? Entree-kaartjes, ijs en o.a. snoep verkopen, koffie zetten voor de badmeester, het ‘gezicht’ zijn van het bad….

(‘Werk’-tijden in overleg – maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, ‘s avonds van 19.00 tot 20.30 uur, zaterdag en zondag alleen van 12.00 tot 17.00 uur, ‘s avonds gesloten)

Meldt je dan s.v.p. NU aan want zonder kassakiosk-personeel kan ‘het Zwembad’ niet open!
Geinteresseerd? Graag een berichtje naar; Robbert van Meulem, bestuurslid en kassakiosk- coordinator rvanmeulem@quicknet.nl of 06-12177381

Dank en fijn zwemseizoen!