HOORN - Vrijdagavond 21 december reikt wethouder Samir Bashara een Global Goals-cheque uit aan de 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman. De dj’s doen Hoorn aan tijdens de actie 3FM Serious Request: Lifeline.

3FM-dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman lopen van Vlieland naar Utrecht via de Afsluitdijk én dus ook via Hoorn. Tussen 22.00 en 23.00 uur zijn de dj’s op verschillende locaties in de binnenstad van Hoorn.

Global Goals
De Global Goals zijn 17 duurzame ontwikkelingsdoelen. Ze zijn vastgesteld door de Verenigde Naties in september 2015. Het doel van de Global Goals is het aanpakken van armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. De gemeente Hoorn ondersteunt graag lokale initiatieven die bijdragen aan het realiseren van een of meerdere doelen. 3FM Serious Request: LifelineMet

3FM Serious Request:
Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar zijn dat drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Meer informatie over de actie staat op www.3fm.nl.