MEDEMBLIK - De Dj’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman van 3FM Serious Request: Lifeline komen op 21 december naar Gemeente Medemblik! De gemeente en de gemeenteraad hebben de handen ineen geslagen en komen samen in actie voor het Rode Kruis. 21 december organiseren wij van 08:00-20:00 een reanimatiecursus marathon en braderie in het gemeentehuis. Belangrijk want slechts 25% van de Nederlanders weet wat hij moet doen wanneer iemand een hartstilstand krijgt. Met het opgehaalde geld kan het Rode Kruis reanimatiecursussen organiseren en AED’s ophangen.

Leer reanimeren
Tussen 08:00-20:00 worden reanimatiecursussen georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een cursus in ruil voor een donatie aan Serious Request. Wie die cursus succesvol doorloopt, ontvangt na afloop een reanimatiecertificaat. Deelnemers mogen zelf het te doneren bedrag bepalen. Aanmelden voor deze actie kan op www.medemblik.nl/seriousrequest

Arrestatie workshop
Trikon coaching en Training is samen met Jeremy de Visser personal training op 21 december in Wognum aanwezig bij de acties voor Serious Request. "Wij zullen geld ophalen voor het rode kruis. Op deze dag gaan wij terug naar onze roots, de politie. We leren je hoe je een verdachte op een veilige manier aanhoudt, net als een echte politieagent."


Braderie
Naast de reanimatie trainingen en workshops wordt er een gezellige braderie met activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Hier treden eind van de dag ook o.a. Laugh Don't Cry en BiGGiG op, waarna we om 21:00 uur de 3FM Dj’s uitzwaaien op weg naar Hoorn.

Alle informatie over deze actie vind je op www.medemblik.nl/seriousrequest