MEDEMBLIK - De gemeente Medemblik stelt in december speciaal voor kinderen (t/m 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben, een extraatje beschikbaar. Per kind hebben we een pakket met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld. Bij de keuze van de cadeautjes hebben we (zoveel mogelijk) rekening gehouden met de leeftijd van het kind. De VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: speelgoed, kerstdiner, uitjes en/of kleding.


Hoe werkt het?
Ouders die weinig te besteden hebben (netto-inkomen maximaal 120% van de bijstandsnorm of lopende schuldregeling) kunnen hun kinderen aanmelden voor deze speciale Decemberactie.

Via www.medemblik.nl/decemberactie kan je eenvoudig een aanvraag voor de Decemberactie indienen. Vul het aanvraagformulier in vóór 1 januari 2019. De pakketten worden, naar verwachting, vanaf halverwege december bezorgd.

Formulierenbrigade
Kom je er online niet uit? De Formulierenbrigade kan helpen. Zij zijn op woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig in het middengebouw van het gemeentehuis.