MEDEMBLIK - De gemeente Medemblik stelt in december een extraatje beschikbaar. Dit is bedoeld voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben.

  • Per kind hebben we een pakket met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld.
  • De VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed.

Hoe werkt het?
Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben kunnen zich aanmelden voor deze speciale Decemberactie. Via onderstaand webformulier (groene knop) kunt u voor uw kinderen een aanvraag voor de Decemberactie indienen. U kunt het aanvraagformulier tot en met 31 december 2019 invullen.

Pakketten die voor maandag 16 december 2019 aangevraagd zijn, worden naar verwachting voor de kerst bezorgd. Pakketten die tussen 16 en 31 december 2019 zijn aangevraagd, worden begin januari 2020 bezorgd.

Let op!! Stem goed met uw bewindvoerder af wie de aanvraag doet.

Doe mee met de decemberactie

Formulierenbrigade
Komt u er online niet uit? De Formulierenbrigade kan u helpen. Zij zijn op woensdagen van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig in het Noordgebouw van het gemeentehuis (Dick Ketlaan 21, Wognum). Daarnaast zijn zij op dinsdag te vinden van 10:00 tot 12:00 uur in Woonzorgcomplex Valbrug (Valbrug 56, Medemblik).