SCHAGEN - Vanaf 1 april stoppen de gemeenten Hollands Kroon en Schagen met de samenwerking in het COWWI (voorheen ISD). Heeft u voor uw uitkering of aanvraag voor zorg te maken met het COWWI? Dan kunt u vanaf 1 april hiervoor terecht bij uw eigen gemeente. Inwoners met een uitkering ontvangen een brief over de veranderingen.

Heeft u een vraag? Dan kunt u via www.wijkteam-schagen.nl allerlei informatie vinden. U vindt hier ook de meest gestelde vragen over het stoppen van de samenwerking in het COWWI en de gevolgen daarvan. Kunt u hier geen antwoord op uw vraag vinden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0224) 210 400.

Er is vanaf 1 april geen publieksdienst meer. U kunt vanaf die dag in de hal van het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen tijdens openingstijden gebruik maken van computers die hier staan. Voor hulp kunt u eventueel terecht bij onze gastvrouw of gastheer. Deze is aanwezig van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.