HOORN - Voor ouders die extra hulp nodig hebben bij de opvoeding, is er stichting Buurtgezinnen. Deze stichting koppelt gezinnen die ondersteuning nodig hebben aan gezinnen in de buurt die ondersteuning willen bieden.

Voor ouders die extra hulp nodig hebben bij de opvoeding, is er stichting Buurtgezinnen. Deze stichting koppelt gezinnen die ondersteuning nodig hebben aan gezinnen in de buurt die ondersteuning willen bieden. Steungezinnen kunnen bijvoorbeeld helpen bij het brengen en halen naar een sporttraining, een rustige huiswerkplek bieden of af en toe of iets leuks doen met een kind.

Meer informatie en contact opnemen

Een steungezin kan nodig zijn om ouders te ontlasten en kinderen extra aandacht te geven. Bijvoorbeeld als u er alleen voor staat, er een ziek kind in huis is, of dat u moeite heeft om rond te komen. Stichting Buurtgezinnen begeleidt de vraag- en steungezinnen en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Heeft u ruimte om extra ondersteuning te bieden? Of wellicht zelf wat extra hulp nodig? Twijfel niet en neem contact op met Irene Maas van Stichting Buurtgezinnen via irenemaas@buurtgezinnen.nl of bel haar op 06-20915005.