Bij deze een oproep aan iedereen die in het bezit is van een tweedehands caravan. Wij zijn dringend op zoek naar caravans, omdat deze enorm veel waard blijken te zijn op de buitenlandse markten. Het gaat om alle merken en types, met als bouwjaar 1990 of later en zonder grote defecten. Lees hieronder hoe u direct uw caravan verkoopt en morgen met het geld in handen kunt staan.

Waarom tweedehands caravans nu heel veel waard zijn
Zoals u wellicht weet, gaat het de laatste jaren erg goed met landen in Oost-Europa. De economieën daar groeien als kool. Dat zorgt ervoor dat Oost-Europeanen nu een stuk meer hebben te besteden dan vroeger. Daarom kan vrijwel iedereen daar het zich veroorloven om op vakantie gaan.

En u raadt het al: men wil massaal kamperen! Niet met spiksplinternieuwe caravans, maar gewoon, met eenvoudige tweedehands kampeerwagens die mensen in bijvoorbeeld Nederland niet meer nodig hebben.


Daarom heerst er onder de bevolking van landen als Polen, Roemenië en Moldavië een enorme vraag naar mooie tweedehands caravans. En zoals de alom bekende wet van vraag en aanbod het stelt: dit betekent dat de waarde van tweedehands caravans door het plafond schiet!


Waar u direct uw caravan kunt verkopen
Nu denkt u vast, ja prachtig, maar hoe krijg ik mijn caravan dan daar bij die mensen? Ik spreek geen Pools, geen Roemeens en al helemaal geen Moldavisch! Het antwoord: verkopencaravans.nl. Dit Groningse bedrijf koopt al meer dan twintig jaar caravans.

Vaak werden caravans door dit bedrijf opgeknapt en doorverkocht in eigen land of in Duitsland, maar tegenwoordig worden wekelijks tientallen caravans naar Oost-Europa geëxporteerd. Sterker nog: de Oost-Europese importeurs willen zoveel caravans inkopen, dat er simpelweg te weinig caravans zijn om door te verkopen.


Daarom is dit bedrijf dringend op zoek naar tweedehands caravans vanaf bouwjaar 1990, in een degelijke staat. U kunt bij hen dan ook altijd direct uw caravan verkopen en hier direct geld voor krijgen (binnen een dag).


Hoe het verkopen van een caravan werkt
Het verkopen van een caravan werkt bij dit bedrijf heel snel en eenvoudig. Bovendien is het gratis en zijn de diensten verder geheel vrijblijvend. Om direct een caravan te verkopen, klikt u hier: caravan opkopers. U gaat dan naar de website van dit bedrijf, waar u meer kunt lezen over hun diensten en hoe het allemaal werkt.


Ook kunt u direct uw caravan laten taxeren. Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Binnen een uur ontvangt u dan een mailtje, met een bod. Voor dit geld kunt u dan direct uw

caravan verkopen

. De volgende dag wordt uw caravan gratis opgehaald (als u tijd heeft, anders een andere dag) en krijgt u het geld.


Let op: de vraag naar caravans is op het moment heel hoog, maar niet oneindig. Wees er dus snel bij!