Licht bewolkt14.3 ℃

Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard

Cool kunst en cultuur is het Podium van de Stad; een levendig en gastvrij cultuurhuis van en voor alle inwoners van Heerhugowaard (en omstreken). Cool is gevestigd aan het Coolplein in een uniek gebouw waar creatie, ontmoeting en beleving centraal staan.


Cool kunst en cultuur is een theater, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een poppodium, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één. Bekende artiesten en aanstormende talenten staan op het podium van de Rodi Media zaal. Ook biedt Cool een podium voor amateurverenigingen en –gezelschappen. Daarnaast worden in Cool diverse lessen en cursussen gegeven die jaarlijks door ruim 1500 leerlingen worden gevolgd. De diverse zalen van Cool kunnen door bedrijven, instellingen en particulieren worden gehuurd.


Inwoners die op het gebied van kunst en cultuur iets willen presenteren, leren, beluisteren, zien of meemaken, zijn van harte welkom bij Cool. Praat mee over de programmering, vertel ons je idee voor een festival, kom op muziekles, woon activiteiten bij, bezoek voorstellingen, maak gebruik van de ruimtes voor je eigen vereniging; het kan allemaal bij Cool! Van jong tot oud, wij helpen graag culturele activiteiten te realiseren. Zo ontmoeten en inspireren we elkaar. Kunst en cultuur verbindt!

Zoek een bedrijf in West Friesland:

Adres
Coolplein 1
1703 XC  Heerhugowaard
Telefoon
072-5347662
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cool Kunst en Cultuur. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map