WadEvents is inmiddels een gevestigde naam op de Waddeneilanden als het gaat om de organisatie van bedrijfsuitjes, teamuitjes en andere zakelijke events. Er zijn al meer dan 500 bedrijven en organisaties, die naar alle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van de diensten van WadEvents. Ze zijn ooit gestart op Terschelling met het organiseren van succesvolle events en nu uitgegroeid tot dé zakelijke eventexpert van de Waddeneilanden in Nederland.

Texel: last but not least

Texel is als laatste Waddeneiland toegevoegd om daar ook het succes van de organisatie van zakelijke events naartoe te brengen. Het laatste Waddeneiland of eigenlijk geografisch gezien het eerste eiland vormt een ideale locatie voor bedrijfsevents. De organisatie van een event als teambuilding Texel is wat dat betreft een mooi voorbeeld van het full service evenementbureau.

Ultiem eilandgevoel

Het bijzondere aan WadEvents is, dat ze ervoor zorgen dat elke deelnemer het ultieme eilandgevoel ervaart. Dat merkt iedereen, die van boord stapt en de eerste voet op een van de Waddeneilanden zet. De natuurelementen dragen daar uiteraard aan bij met het strand, bossen en weilanden en bovenal de zee rondom, die het gevoel van oneindige vrijheid met zich meebrengt. Dat is alvast een perfecte basis voor een geweldige beleving van zakelijke events.

Samenwerking als basis

Bij teambuilding op een Waddeneiland staat samenwerking natuurlijk centraal en dat is precies wat WadEvents ook doet om de events te organiseren. Het veelzijdige evenementenbureau werkt op de eilanden samen met lokale partners. Ook zij kunnen het namelijk niet alleen net als dat collega’s van bedrijven en organisaties het nodig hebben om samen tot topprestaties te komen. Daar zijn de teambuildingactiviteiten dan ook op specifiek op afgestemd.

Bedrijfsuitje om nooit te vergeten

Bedrijfsuitjes zijn van belang om het gevoel van saamhorigheid te versterken, maar natuurlijk ook ideaal om een gezellige dag met elkaar te beleven. Daar staat WadEvents met de organisatie van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Texel garant voor. De activiteiten voor een bedrijfsuitje stemmen ze af op de wensen van bedrijven.

Eindeloos veel activiteiten

De Waddeneilanden lenen zich perfect voor allerlei inspannende en ontspannende activiteiten. Beachgolf is daar een voorbeeld van, maar het is eveneens mogelijk om er meer spanning in te brengen door in de branding van de zee te raften of te kajakken. Ook boogschieten maakt onderdeel uit van beschikbare activiteiten net als een golfclinic, mountainbiken en geocaching. De mogelijkheden zijn wat dat betreft haast eindeloos en uiteraard zijn de activiteiten te combineren met een culinaire beleving. Daar zorgt WadEvents graag voor.