ZWAAGDIJK – Vijfentwintig jaar Westfriese sportverkiezingen is een lange periode waar niet stilletjes aan voorbij wordt gegaan. Afgelopen vrijdagmiddag werd er bij de hoofdsponsor van de verkiezing, de Rabobank, een speciaal jubileum sportmagazine gepresenteerd.

Ter gelegenheid van deze 25e Westfriese sportverkiezingen heeft de organisatie een speciaal jubileum sportmagazine uitgegeven. Dat wordt verspreid onder tal van sportverenigingen, sponsoren, overheden en diverse organisaties en instanties. Afgelopen vrijdagmiddag werd het sportmagazine overhandigd aan een aantal speciale vertegenwoordigers uit de Westfriese sportwereld, het bedrijfsleven en overheden.

Tijdens deze presentatie namen meerdere mensen de microfoon om hun waardering uit te spreken. Uiteraard voor het magazine wat er piekfijn uit zag, maar ook voor de topsporters die de regio op de kaart zetten. Met mensen uit de organisatie, het bedrijfsleven en de sportwereld was de animo voor de presentatie van het sportmagazine groot.

De 25e editie van de Westfriese sportverkiezingen is op zondagmiddag 13 januari.