Als u een huis koopt of verkoopt, zoekt u natuurlijk naar een makelaar met kennis. Iemand die u begeleidt en zorgen uit handen neemt. Tijdens én na het (aan)kopen. VanHuyse is die partner in wonen. Zorgen rondom het proces worden weggenomen en diverse aanvullende diensten, zoals hypotheek- en verzekeringsadvies, een conciërgeservice, stylingadvies en opslagfaciliteiten, staan tot uw beschikking. En vanaf nu vindt u deze pionier in de makelaarsbranche ook in Bergen.


Hoewel VanHuyse een nieuwe naam is in deze regio, vertegenwoordigt de makelaar achter VanHuyse hier allesbehalve nieuwigheid. Maak kennis met Monique van Loon, een expert met diepe wortels in Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland. Omdat Monique geboren en getogen is in haar werkgebied heeft ze alle benodigde lokale inzichten en, dankzij VanHuyse, een landelijk netwerk om u de beste service te bieden.

Monique staat klaar om u te begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw woning én daarna.

Dus, bent u nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Bel dan 072 222 31 18 of stuur een e-mail naar monique.van.loon@vanhuyse.nl. Monique komt graag langs voor een vrijblijvende, gratis waardebepaling - als u voor de koffie zorgt, zorgt zij voor iets lekkers erbij!