Jaarlijks vindt in de gemeente Schagen de verkiezing van dé ondernemers van het jaar plaats. De verkiezing wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) in samenwerking met Ziber die de stemming en uitslag verzorgt. Alle ondernemers van de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerden.

De genomineerde ondernemers

In 2016 zullen er in totaal drie prijzen uitgereikt worden. De vijf genomineerden in de categorie RABO Startende ondernemer van het jaar zijnDomino Pizza van Ronald Kooij (Nieuwstraat 1A Schagen), FEBO Schagen van Piet Hein de Boer (Nieuwstraat 1 Schagen), Pand Raak van Lonneke en Marjolein Deutekom (Laan 21 Schagen), Strand 49 van Sven Bruin (Ruigeweg 49 Sint Maartensvlotbrug) en Westfries Kaashuis van Nico van Veen (Molenstraat 21 Schagen).

De vijf genomineerde bedrijven in de categorieën NHD/Schager Courant publieksprijs en OFS Ondernemer van het jaar zijn Aannemersbedrijf M.J.de Nijs en Zonen van familie de Nijs (Oudewal 21 Warmenhuizen), AH Warmenhuizen van familie van Duin (Theresiaplein 8 Warmenhuizen), Beemster Schagen van Cor Posthumus (Makado Centrum 5 Schagen), FB Hout van Frank en Maik Broersen (De Dijken 9 Tuitjenhorn) en Oostwouder Tank en Silobouw BV van Jan Piet Oostwouder (Kanaalkade 74 ’t Zand).

Stemmen?!

Alleen ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerde bedrijven in de categorieën Startende ondernemer en de Ondernemer van het jaar. De winnaars worden daarmee gekozen door collega ondernemers, wat deze prijs natuurlijk extra waardevol maakt! De ondernemers uit de gemeente ontvangen medio december per mail of per post een unieke stemcode, waarmee zij van 16 december 12:00 uur t/m 14 januari 2017 21:00 uur hun stem uit kunnen brengen. Stemmen kan via www.ondernemendschagen.nl/stemmen.

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op zaterdagavond 14 januari zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom op de netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en hebben de ondernemers volop de mogelijkheid om te netwerken. De bijeenkomst vindt plaats in KDanz (Loet 13 Schagen). De inloop is van 20:00 tot 20:30 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via aanmelden@ondernemendschagen.nl.