MIDWOUD –Actie‘s: Paasbrodenactie en Rabo Clubkas-campagne.

Paasbrodenactie
Omdat Pasen dit jaar vroeg valt, komt de traditionele paasbrodenactie ook sneller dan u misschien zou verwachten; dinsdag 27 maart a.s. komen de vrijwilliger/sters van het bad reeds bij u aan de deur tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt vast wat kleingeld apart houden. Bij voorbaat dank voor uw steun aan ons bad!

Rabo Clubkas-campagne (deel 1)
Om binnenkort online te kunnen stemmen op Het Zwembad (om daarmee ons bad te sponsoren i.p.v. mee te fietsen tijdens de fiets-sponsortocht – want die is verdwenen) dient u behalve rekeninghouder bij de Rabobank, ook ‘even’ lid te worden. Alleen rekeninghouders van/bij deze bank kunnen dus hun stem gaan uitbrengen (mits ook lid)!

Stap 1- www.bankieren.rabobank.nl
Met enkele muisklikken kunt u dan (gratis) lid worden. Lidmaatschap betekent in dit geval: Vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Dichterbij’ kosteloos ontvangen. Met lokaal én landelijk nieuws, interviews en speciale ledenaanbiedingen.

U kunt meedenken met de bank via de online community om uw mening te geven, ervaringen te delen en/of verbeterpunten aan te dragen en u kunt de ledenbijeenkomsten gaan bijwonen en/of lid worden van de Ondernemingsraad. Maar het belangrijkste is dat u straks in mei uw stem gaat uitbrengen op ‘Het Zwembad’.

Volgende keer komt deel 2 aan bod.

Overige gegevens zijn terug te vinden op onze website: www.hetzwembad.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com

Vergeet niet uw abonnement online tegen voorverkoop-prijzen tijdig aan te schaffen.