HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur komt in februari 2017 terug met Route 65, de culturele route voor 65-plussers, waarbij een maand lang overdag o.a. voorstellingen, lezingen en workshops worden georganiseerd. Deze keer staan de activiteiten in het teken van Rusland. De kaartverkoop voor Route 65 – Rusland start op dinsdag 3 januari.

Programma

Tijdens de Russische editie van Route 65 staan diverse lezingen en workshops op het programma. Ontdek de muziek van de meestercomponisten Stravinsky en Rachmaninov, reis mee naar de prachtige westerse stad Sint-Petersburg of maak, onder leiding van Rem de Boer, uw eigen schilderij in de stijl van Kandinsky of Chagall. Journalist Jelle Brandt Corstius komt langs voor een theatercollege en leert u over de ontberingen op reis door het grootste land ter wereld. Uiteraard is er ook ruimte voor culinaire activiteiten. Zo kunt u kennis maken met de huisdrank van de Russen in de Wodka proeverij of  genieten van een smakelijk Russisch lunchbuffet. Tijdens de introductiebijeenkomst op woensdag 1 februari zal het volledige programma worden toegelicht.

Programmaboekje & kaartverkoop

Het programmaboekje is vanaf nu te verkrijgen bij de servicebalie van Cool, Bibliotheek Heerhugowaard, in de HugoHopper, bij de Pieter Raat Stichting of via MET Welzijn. Het programma is ook online te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl. Op dinsdag 3 januari 2017 is de servicebalie van Cool van 9.00 tot 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. U kunt vanaf dat moment ook kaarten bestellen via de website van Cool en tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie. Vanwege de grote belangstelling tijdens de vorige edities is tijdig reserveren aanbevolen.