NEDERLAND - Het Open Nederlands Kampioenschap Poker begint aan het vijfde seizoen. Het nieuwe seizoen wordt groots afgetrapt in Ermelo op zondag 13 januari. De inschrijving voor de kick-off start op maandag 3 december 20:00.


Op maandag 3 december om 20:00 precies gaat de inschrijving voor de kick off van start. Vorig jaar was de kick off binnen 45 minuten uitverkocht, zorg er dan ook voor dat je maandag klaar zit om je in te schrijven. Inschrijven kan maandag via de website.

Let op: De inschrijving voor de kick off komt maandag om 20:00 pas online! Voor die tijd is het niet mogelijk om je in te schrijven.

Wat kun je winnen?
Naast het feit dat je je een jaar lang de kampioen van jouw gemeente mag noemen, maak je ook kans op een sponsoraanbieding. Bij het ONK Poker en NTKP zijn er geen geldprijzen te winnen. Echter, een goede prestatie bij het ONK Poker kan je wel degelijk iets opleveren! Denk aan een profvoetballer die een contract aangeboden krijgt vanwege zijn vaardigheden. Wanneer jij de juiste vaardigheden laat zien maak je kans op een sponsor aanbieding. Lees hier meer.

Naast een sponsoraanbieding kan je ook lid worden van Team ONK Poker. Momenteel zijn Dan Korver, Felix Verhoeven en Stan Scholten lid van Team ONK Poker. Ruurd Nauta was vorig jaar lid van Team ONK Poker en hij is dit seizoen de teamcaptain! Het team zal aankomend jaar vele mooie internationale en nationale pokertoernooien spelen.

Refer a friend
Om ook wat terug te doen voor de trouwe ONK Poker spelers worden er gratis deelname tickets weggeven aan mensen die nieuwe spelers bij het ONK Poker brengen. Het ONK Poker wil graag dat iedereen van het leuke pokerspel kan genieten. Dus neem je vrienden, familie of kennissen mee en per nieuw persoon die je meeneemt naar het kampioenschap krijg je een gratis deelname ticket. Maar dat is niet het enige, want ook zij krijgen een ticket om gratis voor een 2e keer mee te doen. Lees hier meer.

Voorrondes
Dit seizoen organiseert het ONK Poker 150 voorrondes. Dat betekent dat er weer genoeg voorrondes bij jou in de buurt worden gehouden. Daarnaast is dit seizoen een speciale editie. Het is namelijk het vijf jarig bestaan van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (1e seizoen onder de naam NAKP). Dat betekent dat er gedurende het seizoen leuke acties plaatsvinden.