WEST-FRIESLAND - De genomineerden voor de Van der Valk Retail Publieksprijs zijn bekend. Deze prijs is bestemd voor de beste online en/of offline Westfriese retailer van 2016. Dit jaar maken Groot Schoenmode, Agricentrum Van der Kroon en Stumpel kans op deze mooie publieksprijs. De winnaar wordt op 9 februari 2017 tijdens het Westfries Ondernemersgala in Schouwburg het Park te Hoorn bekend gemaakt.

Groot Schoenmode
Groot Schoenmode biedt de beste collectie schoenen, tassen en accessoires voor de vrouw en man die stijl en kwaliteit weten te waarderen. De klanten herkennen de positieve energie die vrijkomt in de winkel. Dat is de kracht van Groot Schoenmode.

Agricentrum Van der Kroon

Een familiebedrijf met een regionale functie. Een winkel en webshop met alles op het gebied van dier, dierverzorging, ruitersport, tuinieren, schoeisel en doe-het-zelf. Goede producten tegen eerlijke prijzen. Integriteit en service staan hoog in het vaandel.

Stumpel
Stumpel heeft als één van de weinige retailers zowel boekhandels als zakelijk kantoorgroothandels. Een familiebedrijf waar momenteel de vierde generatie de directie voert en de vijfde generatie al werkzaam is. Stumpel kenmerkt zich door duidelijkheid en openheid naar alle relaties, een duidelijke Westfriese mentaliteit.

Stemmen vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari tot en met 9 februari kan iedereen zijn of haar voorkeur uitbrengen op één van de genomineerden via westfriesondernemersgala.nl.

De top 3 van de genomineerden voor de Rabobank Westfriesland Méér Prijs en de WBG Runner Up Prijs worden medio januari bekend gemaakt.