ZWAAG - E-bikespecialist Stella opent een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Hoorn (Zwaag).

Vanaf 28 maart is het nieuwe E-bike Testcenter open, maar wordt op 7 april officieel geopend. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Marowijne 27, gelegen op het bedrijventerrein van Hoorn (Zwaag). “Dit pand is precies waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bereikbaar voor onze bezoekers en de omgeving leent zich perfect voor een testrit op een Stella e-bike”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening op 7 april

Het nieuwe E-bike Testcenter is open vanaf 28 maart, maar wordt op 7 april officieel geopend. Stella pakt uit, want op 7 april wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 3 t/m 7 april ontvangt iedere bezoeker een goodiebag. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 7 april 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Hoorn (Zwaag). Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Gratis Stella e-bikes testen in Hoorn

Het nieuwe E-bike Testcenter in Hoorn (Zwaag) heeft een oppervlakte van 360 m2. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service.