HOORN - Veel ondernemers zijn op zoek naar een doorbraak om echt te kunnen doorgroeien met hun onderneming. Ze willen meer verdienen in minder tijd en hun leven leiden vanuit kwaliteit, (keuze)vrijheid en autonomie. Ondernemer Meriam Slijkerman was vijf jaar geleden ook op zoek naar zo'n doorbraak. En dat is gelukt: in één jaar tijd heeft zij haar eigen bedrijf omgebouwd naar een high end onderneming. Dat heeft haar leven compleet en voor altijd veranderd.


Een verandering als dit is ook voor andere ondernemers weggelegd: high end ondernemen kun je namelijk leren. In haar boek De kunst van high end ondernemen, dat deze week verscheen bij Van Duuren Management, geeft Meriam je precies de strategie die hiervoor nodig is.

Veel kennisexperts zoals trainers, coaches, adviseurs, creatieve ondernemers hebben een grootse missie om hun klanten te laten groeien, maar de groei van hun eigen onderneming krijgt vaak beduidend minder aandacht. 'Ze blijven hangen op een bepaald inkomensniveau doordat hun omzet beperkt is tot het uurtje-factuurtje-businessmodel', zegt Meriam Slijkerman. 'Ze kunnen daarom alleen maar groeien door nog meer te gaan werken.' Maar hoeveel uur je ook werkt, er zitten echt maar 168 uur in een week. Wil je een echte doorbraak, dan moet je het anders doen: je moet je eigen groeistrategie bouwen.

De kunst van high end ondernemen wijst je hierbij de weg: je bouwt als ondernemer stap voor stap je eigen high end groeistrategie. Meriam Slijkerman deelt al haar relevante high end kennis en tools met je. Ook deelt ze haar ervaringen in het overwinnen van de drempels die zij heeft moeten nemen om te komen waar ze nu staat: werken vanuit haar eigen visie onder haar eigen voorwaarden met de leukste en beste klanten met een vergelijkbare drive als zij. In high end ondernemen komt alles samen om echt het verschil te maken voor je klanten en het leven te leiden dat jij wilt.

Een boek boordevol high end kennis, tools en oefeningen die je direct in je eigen praktijk kunt toepassen, aangevuld met bonusmateriaal voor nog meer resultaat. Dit boek geeft je alle antwoorden om jouw high end doorbraak te realiseren.